За Компанијата

 

Компанијата ЕУРО-ДАНВЕСТ е основана 1993 год. како претпријатие 100% во приватна сопственост. Основна дејност на фирмата е увоз-извоз, големопродажба и дистрибуција на училишен и канцелариски материјал. Наш најзначајен Европски партнер е STAEDTLER Mars GmbH & Co.KG - Германија, чии застапник за Македонија е нашата фирма ЕУРО-ДАНВЕСТ ДООЕЛ.

Кога е квалитетот во прашање STAEDTLER е водечки светски производител на материјали за пишување и цртање, и хоби производи - FIMO.

Од другите европски добавувачи со гордост можеме да кажеме дека имаме долгогодишна успешна соработка со: LENIAR - POLAND , RAPESCO - UK , FARA - ITALY и SCHOELLERSHAMMER - GERMANY.

ЕУРО-ДАНВЕСТ располага со 2(два) магацини со локација на: Магацин 1 на ул. 29ти Ноември - Центар и Магацин 2 на ул. Ѓорги Капчев 2/11 - Аеродром од каде се врши дистрибуција до нашите дистрибутери низ цела Македонија.

 

 

EURO DANVEST.

ул. 29-ти Ноември
Скопје
1000
Македонија
Скопје
 

 

Пишете ни!

Контакт

 

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости