liniar 1

 

 

 • Со паралелна лизгачка рака, и двострана скала
 • Удобен еднонасочен механизам со двојно заклучување за прилагодување на било која положба на шината
 • Двојна лизгачка шина за особено лесни и нежни движења на линеарот
 • Индикатор со бои кој покажува дали е заклучен или отклучен
 • Ленти за стегање на листовите од двете страни на таблата за цртање за прицврстување на хартијата
 • Скала со дупка за игла за прецизно поставување на радиусот на шестарот
 • Изработен од цврста пластика отпорна на кршење 
 • Со гумички од задната страна кои спрешуваат лизгање на таблата 
 • Бсплатно сервисирање и резервни делови за таблата 
 • Произведена во Германија

 

torba

 

 

 

 • За безбеден транспорт на Вашата STEADTLER A3 табла за цртање и цртежи
 • Водоотпорна со вграден џеб за паметен телефон или калкулатор
 • Со рачка и прилагодлива лента за рамо
 • Изработени од траен високо квалитетен најлон и специјален материјал

torba 1

                                                                                                                  

 

technical pen

 

 

 

 

 

 • За максимална прецизност со цврста хромирана-платинумска цевка за цртање
 • Без сушење на мастило благодарение на двојниот систем за запечатување на капачето
 • Постојан проток на мастило благодарение на системот за собирање на мастило
 • Индикација со бои на тројната линија според ISO и DIN стандарди
 • За употреба при цртање и пишување на хартика, скица, паус, хамер и мат фото хартија
 • Лесно се полни од STEADTLER мастилното шише или патрон
 • Резервни делово 750

 

 

 

rapitograf

 

 

 

 • Пигмент лијнер за пишување, скицирање и цртање
 • Долг метален врв идеален за оптреба со линеари и шаблони, на пр. STEADTLER шаблонот со азбука 572 ФЛ
 • Пигментно мастило, перманентно небришливо(во согласност со ISO 14145-2) светлосно водоотпорно
 • Се брише кога се користи на цртачка хартија не се меша со текст маркер
 • Stand-up STAEDTLER кутија капакот може да се остави незатворен 12 без сушење(според стандардите ISO 554) (*) ПП барел гарантира долг работен век до 12 линии, црно мастило

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости