FIMO 8725 - “Pets”

8725-02
250,00 ден парче

+

Идеално проширување на палетата FIMO
Многу флексибилен
Прецизен, лесно се вади од калапот
Издржлив материјал
Долг животен век

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости