FIMO 8742 - "Christmas deco"

8742-35
450,00 ден парче

+

Глинени калапи од кои лесна се вади моделирачката глина како што е FIMO класика, FIMO мека, FIMO ефект, FIMOair
Сложени мотиви за детална слика
Лесно се вади глината како резултат на флексибилни калапи со професионален квалитет
Отпорни на температури од -15 ° C топлина до + 80 ° C
Компатибилни за прехрамбени производи
Со детални инструкции и многу совети
Долг работен век

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости