FIMO-8780

8780-11
260,00 ден парче
боја

+

Импресивна површина со ефекти
Лесна техника
За различни креативни идеи
Се придржува кон многу различни површини

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости