FIMO кое се стврднува на воздух 8150

8150-02
300,00 ден парче
боја

+

Воздушно сушење на моделирачката глина
како дрво
Одлична отпорност на кршење
Подготвени се веднаш да се користат
Најмалку 95% природни суровини
Повторно обработливи (брусење, дупчење, сликање, лакирање)
Погодно за марионети, кукли и скулптури
Особено погодна за занаети, уметноста, за слободно време и образовни цели во училиштата, градинките и други слични објекти

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости