FIMO меки 8020

8020-00
130,00 ден парче
боја

+

Мазна и мека глина за моделирање.
Лесно се меша: Забава со моделирање за целото семејство.
Живописни бои.
Подготвена за користење.
Стандарден калап поделен на 8 сегменти за полесно раздвојување.
56 g, 55 x 55 x 15 mm
Достапни во 24 бои.

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости