FIMO кое се стврднува на воздух 8100

8100-00
150,00 ден парче
боја

+

Глина која се стврднува на воздух
Подготвени се веднаш да се користат
димензионално стабилна
Најмалку 95% природни суровини
Пријатно чувство, не се лепи
Не е поотребен процес на горење
Повторно обработливи (брусење, дупчење, сликање, лакирање)
Особено погодна за занаети, уметноста, за слободно време и образовни цели во училиштата, градинките и други слични објекти

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости