FIMO за деца 8030

8030-00
90,00 ден парче
боја

+

Нова глина за моделирање која се стврднува во печка, развиена специјално за да ги задоволи потребите на децата
Помека е од FIMO soft
Ја поттикнува креативност,моторика и просторна перцепција
Особено мека предавање и обликување
До 24 живописни бои
Лесно може да се обликува
Поделени во 8 делови
CE сертификат за производот
Лесно да се отвори, пакување кое може повторно да се затвори
неутрален мирис
Широк спектар на блокови во сетов и додатоци за нив

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости