Норис 185

70,00 ден парче
сет

+

НОВО - Првиот молив во боја направени од иновативен WOPEX материјал
Традиционална шестоаголна форма
Атрактивен со шари дизајн
Зголемена точка на кршење
брилијантни бои
Ергономски мека површина
Дрво со PEFC-уверение од германски шуми

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости