ergosoft 157

480,00 ден парче
сет

+

Молив во боја, за широк опсег на креативни можности при: боење или цртање.
Белата A·B·S обвивка ја штити меката мина од кршење, што ја прави за 30% поотпорна.
Со единставена нелизгачка мека површина и совршена ергономија, благодарение на триаголната форма која нуди релаксирано и лесно пишување и боење.

Моливот е во согласност со EN 71
Лесен за острење со било која квалитетна острилка, како на пр. нашата STAEDTLER Noris Club острилка 512 128  

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости