Wopex 180 neon

180sbk_380293146
120,00 ден each
сет

+

Првиот молив направен од WOPEX, новиот материјал од природни влакна кој се состои од 70% дрво - врвен квалитет на пишување, цртање, скицирање.
Одликуван со  DESIGN PLUS material vision наградата.
Достапен во  HB, 2B или 2H степените.
Природно произведен во Германија.

Повеќе еколошки
Значително зголемено искористуванје на дрвото.
Произведени со користење PEFC-сертифицирано дрво од одржливо управувани Германски шуми.
Производствени процедури  без употреба на разредувачи.

Повеќе комфорт
Со нелизгачка, кадифено мека површина.
Посебно цврста мина.
Иновативниот хомоген WOPEX материјал, со сигурност обезбедува исклучително мазни и рамномерни резултати при острење со било која  квалитетна острилка, на пр. STAEDTLER 511 004 острилката.
Лесно се брише.

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости