Норис 120 сет 12 моливи

61120p100
250,00 ден each

+

Високо квалитетен молив.
Петте степени го прават идеален за користење во училиште како и во канцеларија.
Особенио отпорни на кршење благодарение на супер сврзаната мина.
Лесно се бришат.
Лесни за острење со било која квалитетна острилка како на пример нашата STAEDTLER острилка 511 004
5 стрепени.

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости