сет за табла

whiteboard_set_613
1 350,00 ден each

+

Нашиот практичен STAEDTLER Lumocolor комплет за табла содржи се што ви е потребно за пишување на табла!

4  Lumocolor маркери (со црвена, сина, зелена и црна боја)
1  бришач за табли со магнетен систем (се користи за магнетни табли) за суво бришење.
1 спреј за темелно чистење на табли и
4 магнети.

Креирајте професионални презентации со овој совршен комплет.

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости