сет за надополнување

whiteboard_park__write_set_611_s
320,00 ден each

+

Фиксиран на табла,  park + write комплетот е идеално место за чување на Lumocolor маркерите за пишување на табла.

Park + write комплетот ги одржува Lumocolor маркерите полни и подготвени за употреба во секое време- маркерите неможат да се преполнат.

Комплетот содржи:
2 адаптер единици со двострана леплива лента за фиксирање на табла, 4 маркери 351 и станица за полнење 488 51 во црвена, сина, зелена и црна боја.

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости