pigment liner 308 сет со 4 пенкала

pigment_liner_308-box4_1081239101
450,00 ден each

+

Сетот сорджи 4 пенкала со дебелина на линија 0.1, 0.3, 0.5 и 0.7

Рапитографи за пишување, скицирање и цртање.
Заштита од пресушување: може да стојат отворени 18 часа без да се исушат (тест ISO 554).
Безбедни за во авион: Автоматското изедначување на притисокот не дозволува пенкалата  да протечат дури се наоѓаат во авион.
Долг метален врв, идеален за користење со линијари и шаблони (на пр. STAEDTLER Марс шаблонот за букви 572 FL)
Водоотпорно мастило кое не избледува од изложеност на сонце.


Неизбришливо пигментно мастило (во согласност со ISO 14.145-2) .
Може да се брише кога се користи на фолија за цртање,  не протекува кога ќе биде подвлечено.
Со метална закачувалка.
9 дебелини на линии достапни во црна боја.

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости