триплус подвлекувач 362

textsurfer_362_1582465675
70,00 ден each

+

Фломастер за обележување со променлив врв за фино и широко подвлекување.
Ергономски триаголен дизајн за обележување без замор.
Мастило кое не избледува од изложеност на сонце.
Наменет за: хартија, факс и копии.
Флуоресцентно мастило базирано на вода.
Со капаче.

4 неонски бои.
Променлива дебелина на линија приближно 1-4mm.

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости