не перманентен маркер 316 сет

316-box4
250,00 ден each
сет

+

Универзален маркер со наградуван дизајн, може да се користи за пишување на фолија и на скоро секакви површини; дебелинa С исто така се погодни и за пишување на CD/DVD.

Заштита од сушење: Може да се остави отворен со денови без да се исуши(тест ISO 554).

Безбедни за во авион: Автоматското изедначување на притисокот не дозволува маркерот да протече дури се наоѓа во авион.

Не се размачкуваат и се водоотпорни на речиси сите површини.

Сушат за неколку секунди, тоа ги прави идеални за левучари.

Трајно мастило со мала миризба.

Врвен сјај на боите.

8 различни бои.

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости