перманентен дуо 348 сет со 4 маркери

348-box4
400,00 ден each

+

Маркер со два врва, фин и широк врв.
Лумоколор дуо пишува на секоја површина, постојан е и не пресушува.

Заштита од пресушување: може да се остави отворен со денови без да се исуши (тест ISO 554).
Безбедни за во авион: Автоматското изедначување на притисокот не дозволува маркерот да протече дури се наоѓа во авион.
Мастилото на овој маркер не се рамачкува и е водоотпорно.
Мастилото на овој маркер суши за неколку секунди што го прави идеален за левучари.

Овие маркери исто така се погодни и за плафонско пишување.
Врвот на овој маркер останува цврсто на место дури и кога тој е подложен на пишување со силен притисок.
Мастилото доаѓа во 4 сјајни бои цо низок мирис и е без ксилен , а црното не избледува од изложеност на сонце и е водоотпорно.
Едниот врв е идеален за пишување (дебелина на линија приближно 0.6 mm), другиот врв е совршен за обележување (дебелина на линија М приближно 1.5 mm).

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости