не перманентен маркер B-312 сет

312-box4
380,00 ден each
сет

+

Универзален маркер со наградуван дизајн, може да се користи за пишување на фолија и на скоро секакви површини.
Од фолија може да се брише со влажна крпа.

Мастило растворливо во вода.
Брзо сушат.
Врвен сјај на боите.
Лесни за полнење.
Исправена STEADTLER кутија.
4 дебелини на линии.
8 различни бои.

Нашите Лумоколор не перманентни универзални маркери се идеални за користење на следниве површини: хартија, картон, фолија, пластика, метал, стиропор, стакло, порцелан, дрво, кожа и камен.

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости