подвлекувач 364 сетови со 4 маркери

364pwp400
200,00 ден each
сет со 4 маркери

+

Фломастер за означување со голем резервоар за мастило.
Мастило кое не избледува од изложеност на сонце.
Наменет за: хартија, факс и копии.
Безбедно за користење на "ink-jet" принтови: ниту една од боите не ги размачкува принтовите како и рачно напишаните текстови.
Безбедни за во авион: Автоматското изедначување на притисокот не дозволува фломастерот да протече дури се наоѓа во авион.
Виолетова и тиркизна  боја за документи кои треба да се фотокопираат.

Брзо сушење.
Се перат од повеќето текстилни материјали.
Со капаче.
Лесно отварање на капачето со вртење.
Лесни за полнење.
8 неонски бои
Ултра мек врв во форма на дтлето приближно 1-1.5mm.

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости