350 сет од 4 маркери

350-box4
250,00 ден each

+

Перманентни маркери со врв во форма на длето (приближно 2 mm или 5 mm).
Заштита од пресушување: маркерите може да стојат отворени со денови без да се исушат (тест ISO 554).
Безбедни за во авион: Автоматското изедначување на притисокот не дозволува маркерите да протечат дури се наоѓаат во авион.

Не се размачкуваат и се водоотпорни на речиси сите површини.
Бојата од овие маркери суши за неколку секунди, подари што се идеалени за левучари.
Боја која не избледува од изложеност на сонце (црната и зелената и повеќе од 10 години на хартија).

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости