Марс 745

marsmatic745
200,00 ден each

За употреба на цртачка и паус хартија како и мат цртачки филм
Одличен квалитет на репродукција
Шишето содржи прибл. 22 мл

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости