Марс врв 750

marsmatic750
Free
дебелина на линија

За технички пенкала Mars matic 700 резервен врв 750.
Со цврсто хромирано куќиште.
Лесен за замена.

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости