Марс пенкало 700

marsmatic700
950,00 ден each
дебелина на линија

Техничко пенкало за максимална прецизност.
Со цврсто хромирано куќиште.
Не пресушува благодарение на капачето со двоен систем за затварање.
Врвовите може лесно да се менуваат со нашите Mars matic резервни врвови 750.

Постојан проток на мастилото благодарение на колекторскиот систем.
Тројна сигнализација во боја за дебелината на линиите, во гогласност со ISO и DIN.
За употреба на хартија за скицирање и мат фолија зa скицирање.
Лесно се полни со шише или патрон.
Достапни со 14 дебелини на линија.

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости