mobile office 34

triplusmobile-office_34
480,00 ден each

+

Практичната STAEDTLER триплус мобилна канцеларија се состои од:
1 триплус рапитограф, црно мастило
2 triplus ball, сино мастило
1 triplus roller црн
1 триплус микро, дебелина на линија 0,5 mm
1 triplus textsurfer, флуоресцентно жолто мастило
Овој комплет на производи во исправената STAEDTLER кутија  ви гарантира дека секогаш ќе го имате правото  пенкало при  рака - секогаш и секаде каде што е потребно.

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости