дигитално пенкало 990 02

digital_pen_990_02
8 000,00 ден each

+

Може да зачува и до 100 страници А4 формат.
Комплет со алуминиумска кутија за чување.
Со практична закачувалка, за прикачување на приемникот на подлогата за пишување.
Погоден заполнење  стандардни патрони  за мултифункционални пенкала.
Можни се два режими на работа: во "мобилен режим" може да се користи за пишување на секакви површини;
во "онлајн режим" (поврзано преку УСБ) може да се избере помеѓу графичко глувче за таблет, функцијата  и функцијата пенкало ( за ракописни текстови).
Вклучен софтвер за препознавање на ракопис,  пренос и едитирање на цртежи, препознава 32 светски јазици.
Вклучени УСБ кабел и батерии.
Системски побарувања: Windows XP / Vista или понов, компјутер со 1 GHz Pentium 3 процесор или понов
Компатибилност со сите Microsoft апликации.

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости