ball 432

ball-432_1655303534
20,00 ден each
боја

+

Хемиско пенкало со капаче.
Безбедни за во авион: Автоматското изедначување на притисокот не дозволува пенкалата  да протечат дури се наоѓаат во авион.
Ергономска триаголна школка која овозможува пишување без напор.
Проѕирна школка.
Особено мазно пишување.

Неизбришливо мастило во согласност со ISO 12.757-2 (освен црвената)
Капаче, врвот е во боја на мастилото.
Достапни во 10 бои за пишување(црвена, сина, зелена, црна и тн.) и две дебелини на линии (Ф и М)

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости