перманентен специјален 319

permanent_special_f-319_354482376
100,00 ден each

+

За специјална упутреба на различни површини како што се обложени површини, нано премази, оптички стакла, лабораториски стакла.
Исто така и за употреба на силиконски, ламиниран филм и најновата генерација на оптички стакла.
Се прилепува со специјални површини подобро од било кои други маркери.
Црниот Lumocolor постојан специјален маркер F и М, исто така може да се користи за текстил и за надворешна употреба
Одлично зацврстен и водоотпорен на речиси сите површини
Суши во секунди, па затоа е идеален за леваци
Боја-интензивна, низок-мирис
Висок степен на неизбледување (на мазни површини: црниот за 7 години, црвениот за 1 година, на хартија значително подолго)
Црниот е водоотпорен
Безбедни за авион - автоматско изедначување на притисокот спречува пенкало да протече во воздухопловот
ПП барел и капа гаранција за долг работен век

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости