stick 430 M

stick-document-430-m_2062758991
15,00 ден each
боја

+

Хемиско пенкало со капаче.
Безбедни за во авион: Автоматското изедначување на притисокот не дозволува пенкалата  да протечат дури се наоѓаат во авион.
Во 4 бои.
Метален врв.

Дебелина на линија: М.
Пенкалото со линија М истотака е достапно и со неизбришливо мастило во согласност со ISO 12.757-2.

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости