перманентен 319 GM

permanent_garden_319_gm_1443133577
80,00 ден each

+

Mаркер за во градина погоден за надворешна употреба, како што се одбележување на етикети, знаци, саксии итн
водоотпорен
отпорен временски неприлики
неизбледувачки

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости