stick 430

stick_430_1455358011
15,00 ден each
боја

+

Хемиско пенкало со капаче.

Безбедни за во авион: Автоматското изедначување на притисокот не дозволува пенкалата  да протечат дури се наоѓаат во авион.

Во 4 бои.

Метален врв.

 

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости