ball 423

ball-423_1074463334
20,00 ден each
боја

+

Хемиско пенкало со капаче.
Безбедни за во авион: Автоматското изедначување на притисокот не дозволува пенкалата  да протечат дури се наоѓаат во авион.
Ергономска триаголна школка која овозможува пишување без напор.
Проѕирна школка.
Особено мазно пишување.

Неизбришливо мастило во согласност со ISO 12.757-2 (освен црвената)
Капаче, врвот е во боја на мастилото.
Достапни во 8 бои за пишување(црвена, сина, зелена, црна и тн) и две дебелини на линии (Ф и М)

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости