elance 421 35

elance_421_35
200,00 ден each

+

Наградуван дизајн.
Хемиско пенкало кое може да се полни и чиј врв се вовлекува.
Безбедни за во авион: Автоматското изедначување на притисокот не дозволува пенкалата  да протечат дури се наоѓаат во авион.
Нелизгачка зона за држење.
Метален врв и копче на притискање.

Неизбришливо мастило во согласност со ISO 12.757-2.
Мастило во сина боја.
Дебелина на линија: М.

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости