triplus roller

triplus_roller_403
40,00 ден each

+

Пенкала со мастило базирано на вода
Со резервар за мастилото.
Ергономска триаголна школка дизајнирана за пишување без напор.
Ново: пријатно мазно пишување.
Заштита од пресушување: може да биде оставено отворено со денови без да се исуши (тест ISO 554).
Безбедни за во авион: Автоматското изедначување на притисокот не дозволува пенкалото да протече додека се наоѓа во авион.
Цврст и издржлив метален врв.

Погодни за правење на копии со индиго.
Со закачувалка.
Достапни во 10 сјајни бои и во нашета практична исправена STAEDTLER кутија.
Дебелина на линија приближно 0.4 mm.

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости