рапитограф 334

334_9533590
40,00 ден each
боја

+

Рапитограф со супер тенок врв со метална обвивка.
Ергономска триаголна форма  за пишување без замор.
Заштита од пресушување: може да стојат отворени со денови без да се исушат (тест ISO 554).
Безбедни за во авион: Автоматското изедначување на притисокот не дозволува рапитографите  да протечат дури се наоѓаат во авион.
Се пере од повеќето текстилни материјали.
Мастило базирано на вода.

Со закачувалка.
Дебелина на линија: приближно 0.3 mm
Достапни во 30 сјани бои  самостојно или во комплети од 4, 5, 10 или 20 бои, како и во триплус мобилната канцеларија или пак во многу промотивни пакувања.
Наградуван дизајн и  концепт за кутија.

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости