pigment liner 308

pigment_liner_308_815876069
120,00 ден each
дебелина на линија

+

Рапитографи за пишување, скицирање и цртање.
Заштита од пресушување: може да стојат отворени 18 часа без да се исушат (тест ISO 554).
Безбедни за во авион: Автоматското изедначување на притисокот не дозволува пенкалата  да протечат дури се наоѓаат во авион.
Долг метален врв, идеален за користење со линијари и шаблони (на пр. STAEDTLER Марс шаблонот за букви 572 FL)
Водоотпорно мастило кое не избледува од изложеност на сонце.


Неизбришливо пигментно мастило (во согласност со ISO 14.145-2) .
Може да се брише кога се користи на фолија за цртање,  не протекува кога ќе биде подвлечено.
Со метална закачувалка.
9 дебелини на линии достапни во црна боја.

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости