Мars Lumograph 100

marslumograph100_1489439655
55,00 ден each
степени

+

Молив со врвен квалитет за пишување, цртање и скицирање.
Широкиот опсег на степени го прави Lumograph идеална алатка за уметници и графички дизајнери.
Особенио отпорни на кршење благодарение на супер сврзаната мина.

Добра репродукција на линиите.
Лесно се бришат.
Лесни за острење со било која квалитетна острилка како на пр нашата STAEDTLER острилка 511 001
16 степени

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости