Марс 502

mars502_1778913039
500,00 ден each

+

Острење со ротација за 2 mm графитни и мини во боја.
Вклучува и чистење на врвот, и аватоматско запирање на острењето.
Може да се адаптираат за користење со сите марки на технички моливи.

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости