Марс 501 180

mars501-180_261986470
1 500,00 ден each

+

За сите округли, триаголни и шестоаголни моливи со црна или мина во боја, со дијаметар до  Ø 12 mm.
Прилагодување на врвот: остар и долг за моливи со црна мина,  тап и краток за  моливи во боја.

Автоматско прекинување на острењето.
Стега за прицврстување на биро.
Куќиште во сина боја.

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости