5134

5134-blue
140,00 ден each
боја

+

Со две острилки за моливи со различни големини
Дијаметар до 8,2 mm, Со агол на острење од 30° за јасни и прецизни линии.
Дијаметар 11 mm со агол на острење  од 30° за широки, меки линии.
Со метални острилки внатре.

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости