510 60

510-60-blue
30,00 ден each
боја

+

Дијаметар до 8,2 mm, Со агол на острење од 23° за јасни и прецизни линии.
Дијаметар 10.2 mm со агол на острење  од 30° за широки, меки линии.
Во 3 различни бои

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости