Марс 510 25

mars510-25_1863904335
120,00 ден each

+

Дизајнирана острилка со две дупки за острење направена од магнезиум
За моливи со стандардна големина и црна мина , со дијаметар до 8,2 mm.
Со агол на острење од 23° за јасни и прецизни линии.
Со агол на острење  од 30° за широки, меки линии.

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости