510 20

510-20_917983949
70,00 ден each
боја

+

За моливи со стандардна големина и црна мина , со дијаметар до 8,2 mm.
Со агол на острење од 23 ° за јасни и прецизни линии.

За дебели моливи со црна и мина во боја, со дијаметар до 10.2 mm.
Со агол на острење  од 30 ° за широки, меки линии.

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости