510 10

510-10_2096471749
40,00 ден each
боја

+

За моливи со стандардна големина и црна мина , со дијаметар до 8,2 mm.
Со агол на острење од 23 ° за јасни и прецизни линии.

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости