512

512-1_808705578
150,00 ден each
боја

+

За моливи со стандардна големина и црна мина , со дијаметар до 8,2 mm и 10.2 mm.
Со агол на острење од 23°за јасни и прецизни линии за моливи со црна мина.
Со агол на острење од 30°за јасни и прецизни линии за моливи во боја.
Дијаметар 10.2 mm со агол на острење од 23° за јасни и прецизни линии.
Прицврстеното капаче спречува да се истурат струготините.
Сигурносно забравување на капакот за да се избегне случајно отварање.

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости