511

511-001
120,00 ден each
боја

+

За моливи со стандардна големина и црна мина , со дијаметар до 8,2 mm.
Со агол на острење од 23 ° за јасни и прецизни линии.
Прицврстеното капаче спречува да се истурат струготините.
Сигурносно забравување на капакот за да се избегне случајно отварање.

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости