Марс 561

mars561
390,00 ден each

Нудат  доволно избор за  да бидат ефективни на многу различни големини на цртежи.
4 поделби 1, 2, 4, DIN.
Жлебови во различни бои за лесно препознавање на скалите.

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости