Марс 572 S

57205s
380,00 ден each
дебелина на линија

+

Со стандардни вертикални букви кои се во согласност со ISO 3098/1B
"H" профил, за работа без дамки кога се користат технички моливи.
Проѕирно сина пластика.

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости