глава 660

mars660
1 600,00 ден each

+

За користење со таблите за цртање 661 А3 и А4.
Еднорачни.
Старт - стоп копче за лесно подесување на саканиот агол.
Два проѕирни линијари со  спротивно насочени скали од двете страни.
Паралелни репери за помош при шрафирање.
Спротивно насочени скали на агломерот од 0°-90°, со додатни ознаки на 7° и 42°
Автоматско подесување на интервали од 15°
Можно е непрекинато цртање на прави агли.

Email маркетинг придружи се на нашата мејл листа и добивај ги сите новости